DuPont Nutrition & Health

Dvije kriške kruha mogu izgledati identično, ali jedna je boljeg okusa, pruža više hranjivih tvari i duže ostaje svježa. To je ono što unutar kruha čini razliku. Isto vrijedi i za tvrtke s kojima se odlučite za partnerstvo. Stručnost, znanje i strast možda se ne mogu vidjeti izvana, ali kada pogledate unutar DuPont Nutrition & Health-a, pronaći ćete sastojke koji potiču inovativnost, rješenja i tržišni uspjeh.

Znanje

Poznavanje hrane, prehrane i tržišta dovodi do inovacija

Znanost

Svjetski lider na tržišno utemeljenoj primjeni znanosti, inovacija i rješenja u proizvodnji hrane i dodataka prehrani

Rješavanje problema

Suradnja DuPont stručnjaka s klijentima izazove pretvara u prilike i konkurentske prednost

Portfelj

Jedinstvena ponuda sastojaka hrane i klijentima prilagođenih usluga

Uvid

Istraživanjem zahtjeva potrošača i uskom suradnjom s klijentima DuPont razvija trendove i ukuse te je uvijek na vrhu

DuPont™ Danisco® je brend pod kojim DuPont Nutrition & Health proizvodi, između ostalog asortimana, kulture mikroorgnizma za mliječnu, mesnu i farmaceutsku industriju. Preuzimanjem tvrtki Wiesby i Rhodia, DuPont Nutrition & Health-a (tadašnji Danisco A/S) postaje vodeći svjetski proizvođač kultura te danas pokriva preko 30% svjetskog tržišta poslujući s vodećim svjetskim prehrambenim industrijama i manjim proizvođačima hrane i dodataka prehrani koji su prepoznali i uvjerili se u kvalitetu i široki asortiman kultura, sigurnost u fermentacijama i isporuci, kao i podršku DuPont stručnjaka, što je u proizvodnji od izuzetne važnosti.

DuPont Nutrition & Health asortiman kultura i funkcionalnih sastojaka proizvodi se u suvremenim tvornicama u Njemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Danskoj.

 

Proizvodi iz našeg asortimana

Proizvodi iz našeg asortimana su jednostavni za primjenu, pakirani u volumene prilagođene potrebama velikih i malih proizvođača. Bogata tradicija i iskustvo temeljeni i usklađeni sa najnovijim tehnološkim i znastvenim dostignućima naši proizvodi predstavljaju idealan spoj za naše klijente, te im osiguravaju i omogućuju da svoje proizvode podignu na višu razinu. Naši proizvodi ne sadrže i nisu proizvedeni iz genstski modificiranih organizama i posjeduju svu potrebnu dokumentaciju uključujući Kosher i Halal certifikate koji potvrđuju najvišu moguću razinu kvalitete. DuPont Nutrition & Health proizvodni pogoni smješteni su diljem Europe, u Njemačkoj, Francuskoj, Engleskoj i Danskoj.


Naš asortiman

  • Mljekarske kulture za proizvodnju jogurta, fermentiranih svježih mliječnih proizvoda i napitaka, kefira iz pravih kefirnih zrnaca i svih vrsta sireva. Premium probiotske kulture i zaštitne kulture za sprječavanje razvoja neželjenih kvasaca i plijesni u proizvodima.
  • Kvasci i plemenite plijesni
  • Sirila, mikrobna i životinjskog porijekla, u tabletama, prahu i tekuća.
  • Enzimi za smanjenje sadržaja laktoze.
  • Bioprotektanti, antimikrobna sredstva, za zaštitu topljenih sireve i kore sireva koji zriju.
  • Fermentati, patentirani. prirodni proizvodi fermentacije selektiranih mikroorganizama koji pridonose teksturi i aromi te utječu na produljenje roka trajanja i sigurnost proizvoda.